logo
D-03

POWIERZCHNIA UŻYTKOWA

LOKALIZACJA

ZESPÓŁ PROJEKTOWY

277 m2
Konin
Iwona Zeja –Przygoda/Emilia Micek

Budynek dwukondygnacyjny w stylu stodoły, zaprojektowany dla rodziny 2+1. Naszym priorytetem było zapewnienie wyraźnego podziału przestrzeni. Strefa gospodarcza, obejmująca wejście do domu, garaż oraz pomieszczenia gospodarcze, oddzielona jest od części mieszkalnej, zapewniając prywatność i porządek. Na parterze przestronny salon z dużymi przeszkleniami połączony z aneksem kuchennym tworzy serce domu.

Obok salonu znajduje się główna sypialnia z przylegającą garderobą i łazienką. Otwarte schody w salonie prowadzą na piętro, gdzie znajduje się pustka nad salonem, dodając przestronności i charakteru. Piętro skrywa drugą sypialnię z garderobą i łazienką, gwarantując wygodę i prywatność.

Piętro skrywa drugą sypialnię z garderobą i łazienką, gwarantując wygodę i prywatność.

Dodatkowym bonusem jest duża przestrzeń rozrywkowa, gdzie można rozkoszować się grą w bilard lub zanurzyć się w świat kinowych przeżyć. Elewacja to blacha na rąbek oraz deska drewniana. Dom projektowany był razem z ogrodem.

solastudio